DIENSTEN

BOUWEN

Wij zijn bouwers. U kunt bij ons terecht voor uw verbouwing, uw renovatie of uw nieuwbouw, maar ook voor het verduurzamen van uw woning.

We begeleiden het project van A tot Z en bieden daarbij een full-service dienstverlening aan. Dit houdt enerzijds in dat we alles tijdens de realisatie verzorgen, maar kunnen u daarnaast ook adviseren en begeleiden in het voortraject. We nemen alle disciplines integraal mee zoals de installaties, domotica, verlichting, het sanitair en uw keuken, eventueel maatwerk en alles wat er buiten moet gebeuren.

Bouwbedrijf BDS - Diensten
Bouwbedrijf BDS - Diensten

BOUWBEGELEIDING

Naast bouwen kunnen we ook het voortraject begeleiden. Door Arnold z’n ruime werkervaring als projectmanager weten we wat er nodig is om een project op te zetten en als geen ander de kar te trekken en tot een goed eindresultaat te leiden. Het begint met het inventariseren van uw wensen, dit vervolgens te vertalen naar een ontwerp en daarna het verkrijgen van de benodigde vergunningen.

Tijdens het ontwerptraject kunnen we waarheidsgetrouwe 3D-impressies verzorgen waarbij u als het ware uw droomhuis binnen stapt en kunt ervaren. Zodra alles aan de “voorkant” voor uw project gerealiseerd is krijgt u een passende transparante open begroting en kan uw droom werkelijkheid worden.

Bouwbedrijf BDS

BETROUWBAARHEID

Onze belangrijkste kernwaarde, u kunt op ons rekenen en we komen altijd onze afspraken na.

Bouwbedrijf BDS

KWALITEIT

Kwaliteit staat hoog in ons vaandel, dit mag u van ons verwachten en daarom bent u bij ons aan het juiste adres.

Bouwbedrijf BDS

BETROKKENHEID

U heeft 1 aanspreekpunt, die staat altijd voor u klaar, kent uw wensen en weet dit te realiseren.