OVER ONS

Bouwbedrijf BDS is opgericht door Arnold Bauw. Na jarenlange ervaring in de aannemerij en vervolgens als projectmanager aan de “andere kant van de tafel” gezeten te hebben weet ik als geen ander waar u behoefte aan heeft in een bouwtraject en waar u als klant waarde aan hecht.

Ik ben gewend om een project vanaf de grond op te zetten, de kar te trekken en dat tot een goed eindresultaat te leiden. Ik hecht enorm veel waarde aan  betrouwbaarheid, betrokkenheid en afspraak is afspraak.

Bouwbedrijf BDS - Over ons

ONZE MISSIE

Wij realiseren uw droomhuis, van A tot Z.

Bouwbedrijf BDS - Over Ons

Wanneer u gaat verbouwen heeft u 1 aanspreekpunt, we regelen alles voor u en staan altijd voor u klaar. Het contact met ons is toegankelijk en laagdrempelig en we communiceren open en transparant met u. Uw mond-op-mond reclame is onze bevestiging dat wat we beloven ook daadwerkelijk waarmaken!

Als Katwijks bedrijf hebben we een groot netwerk met lokale partners waar we mee samenwerken en leveranciers waar wij onze bouwproducten inkopen, denk hierbij aan dakdekkers, loodgieters, elektriciens, tegelzetters en stukadoors. Allemaal harde werkers die net als wij voor dezelfde kernwaarden staan, kwaliteit garanderen en een no-nonsens mentaliteit hebben.

U kunt bij ons terecht voor het alles wat er bij uw bouwproject komt kijken, denk hierbij aan het inventariseren van uw wensen, het ontwerptraject en het verkrijgen van vergunningen. Maar daarnaast realiseren we bovenal uw droomhuis!

We begrijpen als geen ander dat u voor bepaalde onderdelen zoals uw badkamer of keuken u mogelijk zelf al uw partij voor heeft, dat is geen enkel probleem, in dat geval ontzorgen wij u door deze onderdelen te coördineren en zorgen wij ervoor dat dit vlekkeloos in het bouwproces geïntegreerd wordt en dat uw huis geheel klaar voor gebruik wordt opgeleverd!

Wij verzorgen uw verbouwing, uw renovatie of uw nieuwbouw, groot of klein en van A tot Z!

Bouwbedrijf BDS

BETROUWBAARHEID

Onze belangrijkste kernwaarde, u kunt op ons rekenen en we komen altijd onze afspraken na.

Bouwbedrijf BDS

KWALITEIT

Kwaliteit staat hoog in ons vaandel, dit mag u van ons verwachten en daarom bent u bij ons aan het juiste adres.

Bouwbedrijf BDS

BETROKKENHEID

U heeft 1 aanspreekpunt, die staat altijd voor u klaar, kent uw wensen en weet dit te realiseren.